Wydawałoby się, że restauracje zlokalizowane w tak atrakcyjnych turystycznie miejscach jak Karpacz mają przed sobą murwany sukces. Okazuje się, że nie jest to wcale takie oczywiste. Geneza Smaku - restauracja, którą 48-letnia Anna przejęła po swoim synu odnotowała znaczny spadek dochodów, którego przyczyną były błędy popełniane podczas zarządzania miejscem.
Geneza Smaku - Bistro "Pod Papryką"
Niepokój Magdy Gessler wzbudziła postawa męża właścicielki, który nie chciał brać udziału w rewolucji. Zaskoczył ją również fakt, że syn właścicieli - kucharz, pracuje w innym miejscu.
- Ja tego teatru nie kupuję - stwierdziła Magda wychodząc z restauracji.
Rewolucja w rodzinie
Krnąbrnego męża właścicielki lokalu udało się jednak w końcu namówić Magdzie Gessler, by wziął czynny udział w rewolucjach. Po krótkiej wymianie zdań mężczyzna w końcu przystał na warunki celebrytki i obiecał wspierać swoją żonę w realizacji projektu.
Czy rewolucje się udały? Tego z pewnością dowiemy się oglądając 10. odcinek "Kuchennych rewolucji". W internecie są jednak już opinie restauracji po rewolucjach.
Wygląda na to, że restauracja odzyskała życie i dzięki rewolucjom stała się naprawdę smacznym miejscem na mapie Karpacza.

WP
Czytaj dalej:
- Śmierć 30-letniej kobiety w Pszczynie. Ujawniono treść smsów do rodziny
- Debata w Kongresie o Polsce i Węgrzech. "Z bólem serca" padł niekorzystny dla nas postulat
- Amerykańską polityk upominano 20 razy za brak maseczki. Dostała ogromną karę!
- Szok! Ktoś chciał uśmiercić naszego skoczka
- Pfizer zainkasuje miliardy dolarów ze szczepionek na COVID-19. Kwota robi wrażenie
Komentarze
Pokaż komentarze (26)